Nyhedsbrev 09/2017
vi fortsætter med at udvikle vores produkter. For øjeblikket har vi gjort softwaren til kommunikationsterminalen endnu mere komfortabel og betjeningsvenlig. Og nyt wallpaper med Siedle motiver til din skærm viser smukke detaljer fra vores dørstationer med ny PVD-belægning.

Din nyhedsbrev-redaktion
Videreudviklet og up to date: Vi har revideret konfigurationssoftwaren til Siedle kommunikationsterminalen (SK 600-0). Den nye version er betydeligt mere komfortabel og nemmere at programmere takket være den grafiske konfigurationsoverflade. Softwaren følger automatisk med den nye terminal. For eksisterende anlæg stiller Siedle Engineering den nye software til rådighed, hvis det ønskes.

Nyt er også: planlægningsmanualen til Siedle In-Home-bussen. Den opdaterede version med suppleret produktomfang kan fra nu af downloades.

> Download
 
 
Pynt din skærm med et nyt wallpaper fra Siedle: Der kan vælges mellem fire forskellige motiver, der er gratis. De viser markante detaljer fra dørstationerne Siedle Classic og Siedle Steel med ny PVD-belægning. Alle motiver er egnet til pc, laptop, iPhone og iPad.

> Download


Siedle nyhedsbrevsservice

Du kan læse om flere nyheder fra Siedle her: www.siedle.dk
Ønsker du ikke mere at modtage nyhedsbrevet, klikkes på Afbestil nyhedsbrev.
Vi tager gerne imod kritik og ideer til forbedringer: info@siedle.dk

Dette er et nyhedsbrev fra S. Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke OHG
Bregstraße 1, 78120 Furtwangen.

S. Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke OHG (byretten i Freiburg, register, HRA 610683) tegnes af Siedle Geschäftsführungs-Gesellschaft mbH (byretten i Freiburg, register, HRB 706216), som tegnes af direktørerne Gabriele Siedle (formand) og Jochen Cura. SE-nummer: DE 141913584

Datasikkerhed | Information obligation

© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP