Nyhedsbrev 09/2017
i den aktuelle udstilling på Vitra Design Museum viser Siedle et produktstudie af et dørtelefonanlæg til innovative, fælles boligformer. Og i huset ved Tegernsee den vellykkede symbiose af naturlige materialer og hightech.

Din nyhedsbrev-redaktion
Siedle støtter udstillingen på Vitra Design Museum "Together! Die Neue Architektur der Gemeinschaft" (Together! Den nye arkitektur for fællesskabet") og deltager aktivt i denne. I et antydet flergenerationshus med fælles områder installerede Siedle et produktstudie med innovativ kommunikationskoncept.

> Mere
 
 
Mellem bjerge og vand er der bygget en beboelsesejendom, der ser ud til at være integreret perfekt i det maleriske landskab i Oberbayern. Træ er det dominerende byggemateriale, hvis naturlige overflader giver en spændende kontrast til den præcise teknik fra Siedle.

> Mere


Siedle nyhedsbrevsservice

Du kan læse om flere nyheder fra Siedle her: www.siedle.dk
Ønsker du ikke mere at modtage nyhedsbrevet, klikkes på Afbestil nyhedsbrev.
Vi tager gerne imod kritik og ideer til forbedringer: info@siedle.dk

Dette er et nyhedsbrev fra S. Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke OHG
Bregstraße 1, 78120 Furtwangen.

S. Siedle & Söhne Telefon- und Telegrafenwerke OHG (byretten i Freiburg, register, HRA 610683) tegnes af Siedle Geschäftsführungs-Gesellschaft mbH (byretten i Freiburg, register, HRB 706216), som tegnes af direktørerne Gabriele Siedle (formand) og Jochen Cura. SE-nummer: DE 141913584

Datasikkerhed | Information obligation

© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP