Musikhuskvarteret
Sted: Aalborg, Danmark

Arkitektur: Schmidt Hammer Lassen Architects
El-projektering: Erik Fals A/S
Elektrisk installation: Erik Fals A/S

I det eksklusive boligkvarter Musikhuskvarteret i Aalborg, skabt i 2015 under ledelse af arkitekterne Schmidt Hammer Lassen, har beboerne en imponerende udsigt over byens nye havnefront og Limfjorden. Ved indgangene skinner de nye PVD-overflader fra Siedle.
Bygningerne, der er af varierende højde, udgør et næsten skulpturelt ensemble umiddelbart stødende op til Musikhuset - et sted, viet til musik og uddannelse, med fire koncertsale, stor foyer og en indbydende restaurant – og boliger med en spektakulær udsigt til fjorden.
Boligerne i Musikhuskvarteret, opført i størrelser mellem 100 og 300 kvadratmeter, er refugier, med masser af lys, med rummelige altaner og terrasser – en boligkvalitet ud over det sædvanlige. De komplekse krav til bygningskommunikation i „Mini-Manhattan“, som arkitekterne ynder at kalde Musikhuskvarteret, imødekommer Siedle med sit standard-installationssystem, In-Home-bussen.
Siedles komplekse univers passer i Musikhuskvarteret perfekt til arkitekturen, også formelt set: Udenfor faldt valget på video-dørstationer med kodelås fra designlinjen Siedle Classic med PVD-belægning i kobber. En tone, der absorberer, reflekterer, varierer kvalitetsmaterialernes farveklima i boligkvarteret. En fin, varm minimalisme, der fremstår lige så tidssvarende som tidløs.
Anlæggenes ekstra tynde PVD-belægninger er her så robuste og vejrbestandige, at de også modstår maritime klimabetingelser.
Denne bredspektrede bygningskommunikation er blevet realiseret i samarbejde med Siedle-studiopartner Erik Fals A/S.

På billedet: Video-svartelefon Siedle Basic.
Adgangen til parkeringskælderen er sikret med Siedles kodelåse fra designlinjen Siedle Classic.
© 2018 S. Siedle & Söhne OHG
TOP