Siedle Touch 10
Siedle Touch er den multifunktionelle touchscreen til, når der stilles særlige krav. Det innovative interface er sprogneutralt med intuitiv betjening. Den attraktive pris gør også Siedle Touch interessant for mindre projekter.
10"-skærmen fås i høj- og tværformat. Den kan integreres i dørstationer fra designlinjen Siedle Steel eller kan indbygges frit – i facaden, facadeelementet eller på væggen.

Produktet fås til systemerne Siedle In-Home-bus og Siedle Access.

> Detaljer om Siedle Touch 10
Siedle Touch 10 i designlinjen Steel: Ved at indbygge den i en dørstation sikres et harmonisk æstetisk udtryk og et højestemål af kvalitet „Made in Germany“. Steel-anlæggene projekteres og fremstilles individuelt, monteres og testes på fabrikken og leveres klar til installation.
Siedle Touch 10 til integrering i bygninger: Som et alternativ til den komplette dørstation kan arkitekter og bygherrer vælge at integrere Siedle Touch i facaden, facadeelementet eller væggen. Betjeningspanelet, kameraet og dørhøjttaleren kan placeres uafhængigt af hinanden. På den måde kan kameraet altid indfange et optimalt billede af indgangspartiet.
Siedle Touch's interface er konciperet til op til 2.000 abonnenter og kan betjenes intuitivt. Brugerfladen kan i udstrakt grad udformes efter eget ønske: For eksempel kan opkaldstaster vises i ekstra størrelse og fremhæves med billede eller firmalogo. Og informationsområdet til højre kan indrettes med tekst og billede eller video.
Kodelåsen til åbning af døren med roterende tastatur garanterer et maksimum af sikkerhed i adgangskontrollen.
Gruppedannelse: Det er muligt at oprette abonnentgrupper og -undergrupper og derved sammenfatte flere opkaldsdestinationer.
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP