Bus-video-modulator til eksterne kameraer
Mere fleksibilitet, nem installation i kontaktskabet og større rækkevidde: Det nye systemprodukt til at integrere frit positionerede dør- eller overvågningskameraer i In-Home-bussen tilbyder store fordele.
Med den nye bus-video-modulator kan der integreres et eksternt kamera med analogt videosignal som dørkamera: Ved dørkald vises billedet automatisk på svartelefonen. Som alternativ (eller med et yderligere BVM også ekstra) kan et eksternt kamera vælges målrettet via svartelefonen og på den måde bruges som overvågningskamera.
Den fleksible brug gør, at bus-video-modulatoren erstatter tre produkter på en gang. 3-hak-kabinettet sørger for en nem installation i afbryderskabet. Desuden sikrer systemproduktet også betydelig mere ydelse i sammenligning med de tidligere modeller – da rækkevidden fra interfacen til kameraet øges fra 10 til 100 meter.
Bus-video-modulatoren er egnet både til at eftermontere kameraer til audio-dørstationer og til at udvide eksisterende videoanlæg. Hvis en ekstra blikvinkel f.eks. skal indfanges, som dørstationen ikke selv kan klare (sideindgang eller gårdindkørsel), er eksterne kameraer ofte den bedste løsning, da de kan positioneres frit.
Specialforhandler
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP