BSE og BEM til kontaktskabet
Bus-styreenheden og bus-indgangsmodulet findes nu også i det slanke 1-hak-kabinet til DIN-skinnen. Nye funktioner gør produkterne bedre – både i kontaktskab-udførelsen og i den gennemtestede kabinetform til dåseindbygningen.
Koblingsenhederne BSE og BEM var tidligere beregnet til fordelerdåsen og en planmonteret installation. Med den nye bus-styreenhed og det nye bus-indgangsmodul til DIN-skinnen tilbyder Siedle nu et fornuftigt supplement – og det passende produkt til hvert formål.

De slanke kabinetter kan monteres nemt og pladsbesparende i kontaktskabet vha. komfortable indgrebsfastgørelser og rutsjer helt sikkert ikke. Et yderligere plus: Programmeringstast og status-LED forbliver synlige og tilgængelige, også når tildækningsstriberne er anbragt. Yderligere komponenter kræves ikke til monteringen.
Siedle fortsætter sin produktpleje med de nye produkter til DIN-skinnen. Yderligere funktioner moderniserer bus-styreenheden og bus-indgangsmodulet betydeligt og kan bruges både til den nye kontaktskab-udførelse og til den gennemtestede dåse-udførelse:

Bus-styreenhed (BSE)
Nye koblingssituationer kan udarbejdes ved at koble til bestemte svartelefoner. Eksempel: Betjenes døråbneren til en bygning med flere etager, kører elevatoren automatisk ned i stueetagen. Samtidigt aktiveres gangbelysningen på den etage, hvor den pågældende svartelefon er installeret.

Bus-indgangsmodul (BEM)
Døråbning kan nu også gennemføres decentralt med enkle knapper, der er fordelt i bygningen. Ikke kun i lægepraksisser, hvor døråbneren bruges meget ofte, sørger det for kortere veje og mere uafhængighed.
Specialforhandler
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP