Ultratynde og robuste: PVD-belægninger
Test
PVD-belægninger i fire udførelser udvider designspektret: Changerende kobber, ædel messing, markant titan og elegant sort åbner op for spændende nye interpretationer af specialstålsoverfladen. De nye belægninger fås til dørstationer i designlinjerne Siedle Steel og Classic samt til alle svartelefoner med metaloverflade.
En nobel gestus som velkomst
I modsætning til en lakering betoner det ekstremt tynde PVD-lag det børstede specialståls struktur og forarbejdningskvalitet. Resultatet er en metallisk, fløjlsagtig, let skinnende overflade, der i et vekslende samspil med lyset tilfører enhver indgangsstation et sanseligt anstrøg.
Kvalitetsarbejde – også på overfladen
PVD-belægning er en af de mest avancerede metoder inden for belægning. Den lever op til selv de højeste kvalitetskrav med hensyn til modstandsevne og beskyttelse og finder da også af den grund anvendelse inden for fremstilling af værktøj. PVD-belagte overflader er vejr- og ridsefaste, samtidig med at de er lette at renholde og miljøvenlige.
Reference: Harmoni i kobber
Musikhuskvarteret in Aalborg

Video-dørstationer i designlinjen Siedle Classic med PVD-belægning i kobber: En tone, der absorberer, reflekterer, varierer materialernes farveklima i boligkvarteret.
Specialforhandler
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP