Siedle Classic
Siedle Classic er en moderne fortolkning af den klassiske dørstation: En frontplade i metal med højttalergitter og opkaldstryk, hvor den nyeste teknologi inden for design, teknik, materialer og forarbejdning er taget i brug. Metalfrontpladerne på Siedle Classic består af to millimeter tykt, massivt ædelstål, aluminium eller messing.
Under den elegante overflade arbejder avanceret Siedle-kommunikationsteknik. Opkaldstrykkene er baggrundsoplyst med energibesparende LED'er med lang levetid, skiltene i opkaldstrykkene kan udskiftes forfra, uden at opkaldstrykkene skal afmonteres.
I standardudførelsen er audio-dørstationen 170 mm bred og kan rumme maksimalt 8 opkaldstryk. I specialversion kan målene øges inden for fastlagte rastermål.
Modernisering
Vi har udviklet en speciel variant til erstatning for Siedle-dørhøjttaleren i serien TL 111, som er solgt i mange millioner eksemplarer. Ved udskiftningen kan det eksisterende indbygningskabinet og de eksisterende ledninger genanvendes. På den måde bliver modernisering til den rene leg.

> Modernisering med Siedle Classic
Materiale og farver
Designlinie Siedle Classic
© 2019 S. Siedle & Söhne OHG
TOP