Ved bygningen
Et orienteringssystem skal på den rigtige afstand give den rigtige information. Tekster med fjern- og nærvirkning adskiller sig derfor i størrelse, udførelse og placering. Den fritstående informationsstander med store, belyste bogstaver gør opmærksom på sig selv på lang afstand. På nært hold viser den i optimal læsehøjde vej til indgangene, hvor dørstationerne ligeledes med stor skrift gør opmærksom på sig selv. Takket være det gennemgående design ser det søgende blik straks sammenhængen i samtlige orienteringspunkter.
En speditør skal aflevere en vare, postbudet skal finde postkassen. Gæster ringer på og melder deres ankomst, medarbejdere skaffer sig adgang med en talkode eller et fingeraftryk. Besøgende behøver lys til at finde vej, skaffe sig oplysninger og betjene forskellige funktioner.
Lejere og ejere ønsker at præsentere sig pænt. De ønsker et specielt design, de ønsker at realisere et corporate design eller signalere personlig stil. Arkitekten ønsker bestemte materialer, og projekteringsafdelingen definerer særlige krav til teknik og installation.
Tærsklen er mødested for mange ønsker, ideer og behov. Det er fint, hvis de ikke er i modstrid med hinanden, men tværtimod supplerer hinanden.
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP