Siedle og Jung samarbejder
To specialister forener deres styrker
Siedle som specialist for bygningskommunikation og Jung som specialist for bygningssystemteknik forener deres styrker. Siedle kommer på højde med verdenen af kontakter og bygningsautomation; Jung stoler på Siedles erfaring og innovationskraft ved tærsklen.
De to specialister supplerer hinanden perfekt: Inden for samarbejdets rammer tilbyder Jung og Siedle hele elektroinstallationen som totalløsning, lige fra kontaktsystemer, passende svartelefoner, bygningsautomationer med KNX til hele Siedle-sortimentet til dørkommunikationen. Inkl. app, det kommunikationscentral Axiom og systemudvidelser som f.eks. postkasse, adgangskontrol og belysning.

Koncentreret kraft til projekter
I samarbejdet mødes to selvstændige, indehaverledede virksomheder på samme niveau. "Et samarbejde som vores er det første i branchen" forklarer Gabriele Siedle. "Vores produktporteføljer supplerer hinanden, begge virksomheder kan i fremtiden tilbyde det hele." Og det giver enorme fordele for markedet siger Harald Jung: "Kravet om samspillet mellem bygningskommunikation og bygningssystemteknik støder vi ofte på."
I forbindelse med kooperationen udstyrer Siedle svartelefonerne fra Jung med "Siedle Systemtechnik". Svartelefoner fra Jung, hvis komponenter, emballage eller produktinformation er forsynet med Systemtechnik-logoet, er helt kompatible med teknologien fra Siedle.
Video-svartelefoner fra Jung
Audio-svartelefoner fra Jung
© 2020 S. Siedle & Söhne OHG
TOP